Ilmakuivattua kinkkua ja nektariineja

Kesäaikaan tuttu alkupala ainakin meillä mökillä on klassinen Ilmakuivattua kinkkua ja melonia.  Se on niin helppoa ja ihanan raikasta. Ilmakuivatun kinkun kaveriksi sopii tietenkin myös muut makeat hedelmät. Kokeilkaapa nektariineja tai persikoita!

Nektariineja, ilmakuivattua kinkkua ja mozzarellaa

(4:lle)

4 nektariinia

2 palloa mozzarellaa

8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua

reilu kourallinen erilaisia salaatteja

muutama lehti tuoretta minttua

suolaa

mustapippuria myllystä

1 rkl sitruunan mehua

2 rkl oliiviöljyä

Leikkaa nektariinit lohkoiksi laakealle tarjoiluvadille. Revi nektariinien seuraksi mozzarella suupalan kokoisiksi paloiksi. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Asettele  päälle kinkkuviipaleet sekä revityt salaatit ja mintun lehdet. Mausta salaatti vielä sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä. Tarjoa heti.

Vastaa