Purkissa!

Nyt se on sitten purkissa! Eli Purkissa! –kirjamme lähti juuri käsistämme eteenpäin ja seuraavan kerran näemme sen sitten samaan aikaan kuin tekin, eli maalis-huhtikuun vaihteessa painotuoreena. Viimeisiltä oikolukukierroksilta löytyi vielä muutamia pieniä kirjoitusvirheitä ja nyt vähän jännittää, että jäiköhän sinne vielä jotain korjattavaa, joka meni ohi silmien… Toivottavasti sentään ei…

Hieno kirja siitä joka tapauksessa tulee ja sydämestä toivomme, että se innostaa monia säilömään, marinoimaan ja tekemään itse kaikenlaista muutakin maistuvaa purkkeihin ja purnukoihin! Resepteissä kyllä löytyy jotakin innostavaa jokaiselle talon ketsupista marinoidun kotijuuston kautta vaikkapa aprikoosi-rosmariinihilloon.

Eli sitten maalis-huhtikuun vaihteessa pääsiäisen aikoihin kannattaa pitää kirjakaupoissa silmällä tämän näköistä kantta!

Purkissa!

2 kommenttia

  1. Jee, onnea! Innolla odotan kirjaa. :)

    • Johanna Lindholm

      Kiitos Anna! Odotamme itsekin kirjaa kuin kuuta nousevaa!

Vastaa