Kakkujen kuningattaret!

kakkujenkuningattaret

Viime viikolla ilmestyi kirja, jossa tekijöitä ei olekaan yksi tai kaksi vaan 52! Mukana tuossa luvussa myös kuvaaja, ei enempää eikä vähempää kuin iki-ihana Sami Repo. Samille terkut ja kehut taas kerran hienoista kuvista=).

Siis, kirjan nimi on Kakkujen kuningattaret ja sen takana ovat Suomen ruokatoimittajat ry:n jäsenet. Jokainen on laatinut kirjaan kakkureseptin ja takuu varmaa on se, että näillä resepteillä onnistuu, testattu ne on moneen kertaan.

Kakut on jaettu kätevästi kuukausille, sieltä vain kakkua etsimään sesonkiin kuin sesonkiin. Itse arvostan sitä, että tässä kirjassa näpertäminen ja kähertäminen on jätetty vähemmälle, pääroolissa on onnistumisen varmuus ja tietenkin taivaallinen maku.

Oma reseptini ajoittuu kesän alkuun, raaka-aineena siis raparperi.

Kirja löytyy jo kirjakaupoista, ei kun ostoksille!

aukeama

Vastaa