Mansikkaviinerit ja nopeesti!

mansikkaviinerit

Teki mieli mansikkaviinereitä. Niitä piti saada, ja mieluummin heti kuin kohta. Nämä syntyivät noin puolessa tunnissa. Toimii myös muilla marjoilla. Testaa vaikka=).

Nopeimmat mansikkaviinerit

5 levyä valmista lehtitaikinaa

1 dl ranskankermaa

1 keltuainen

1 rkl sokeria

0,5 tl vaniljasokeria

1 dl aprikoosihilloa

10 mansikkaa

Levitä lehtitaikinalevyt leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja leikkaa ne kahtia. Jätä sulamaan. Sekoita kulhossa ranskankerman joukkoon keltuainen ja sokerit. Puolita mansikat. Paina pienellä juomalasilla kevyt syvennys lehtitaikina neliöiden keskelle ja lusikoi syvennyksiin ensin aprikoosihilloa ja sitten ranskankermaseosta. Asettele päälle puolitetut mansikat. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Jäähdytä ja syö!

Vastaa