Tulossa: Purkissa! -Pop up ja SuperKoto

Syksy on monellakin tapaa ihana vuodenaika. Vielä riittää aurinkoa ja lämpöä. Illat ovat ihanan lämpimiä, tunnelmallisia ja pimeitä. Torit ja kaupat notkuvat kotimaisia raaka-aineita. Sienet popsahtelevat metsiin. Arki rytmittää taas elämää kesän jälkeen. Ja ennen kaikkea on ENERGIAA! Energiaa kokeilla, aloittaa uutta, ideoita ja toteuttaa. Mekin hyödynnämme nyt kesällä kerättyä energiaa ja järjestämme kaksi viikonloppu-tapahtumaa, joista ensimmäinen on tulevana perjantaina ja lauantaina. Silloin Helsinki Food Company pistää pystyy pienen Pop up -kaupan Hietalahden Kauppahalliin. Ja myynnissä on tietysti kirjamme Purkissa!. Jos säilöntäkärpänen ei ole vielä puraissut, niin kirjan lisäksi Pop up –kauppamme valikoimiin kuuluu myös Earl Grey-teellä maustettu raparperihillo (joka on muuten ensimmäinen oma elintarvike-tuotteemme!). Hilloa on valmistettu erä, joten tätä ”limited edition” –hilloa kannattaa todellakin tulla perjantaina ja lauantaina hakemaan. Perjantaina ollaan paikalla klo 9-17 ja lauantaina klo 9-15. Tervetuloa siis!

Purkissa!

SuperKoto taasen on tapahtuma, jonka järjestämme Kotoliving:in ihanan tiimin kanssa syyskuun alussa 7.-8.9. Tapahtuma järjestetään Kotoliving:in uusissa upeissa tiloissa ja tarjolla on ainakin hillopajaa, hillopurkkien koristelua ja tuunausta, neulontaa, ostoksia, kirpparia ja mukavaa viihtymistä. Nähdään siis sielläkin! Lue lisää SuperKotosta.

superkoto

Jippii – tämmöistä kaikkea mukavaa syyspuuhaa on siis edessä ja ainakin me olemme innoissamme :) Toivottavasti nähdään Hietalahden hallissa ja SuperKotossa!

Vastaa