Helsinki Food Magazine

Olemme pitkään haaveilleet omasta ruokajulkaisusta. Lehden tekeminen on kallista puuhaa, mutta onneksi digitaalinen tekniikka ja uudet jakelukanavat tulivat avuksi. Niinpä Helsinki Food Magazine on nyt TOTTA! Helsinki Food Magazine on App Storesta ladattava ruokajulkaisu iPadille, joka keskittyy tiiviisti aina sesongissa oleviin raaka-aineisiin ja resepteihin. Skandinaavista ja suomalaista simppeliä ruokaa, maailman ruokatrendeillä höystettynä! Reseptejä on joka numerossa 10 kappaleen verran ja uskomme, että niistä jo löytyy jokaiselle uusia ideoita kotikeittiöön. Reseptikuvat ovat Nico Backströmin käsialaa ja niitä on vaan kerta kaikkiaan ilo katsella iPadilla. Herkullista, itsellekin tulee nälkä! Julkaisun ulkoasusta kiitämme Rikard Lasseniusta ja teknisellä puolella kiitos kuuluu Marko Tanniselle sekä Maggio-julkaisualustalle. Kiitos siis!

Jokaisessa numerossa esittelemme lyhyesti myös jonkin ruokaan liittyvän kohteen tai tapahtuman Helsingissä. Näin pyrimme palvelemaan erityisesti ulkomaisia lukijoitamme (toivottavasti niitäkin tulee :)), sillä Helsinki Food Magazine julkaistaan App Storessa myös englanniksi. Helsinki on upea kaupunki ja ylpeinä jaamme kotikaupunkimme Helsingin hienoa fiilistä maailmalle.

Projekti on ollut samaan aikaan hauska ja raskas (kiitos Apple), mutta asiakkaille tehtävien töiden ohella nämä ihan ikiomat projektit tuovat myös totisesti lisäenergiaa ja iloa elämään! Ja toki vastaavanlaisia projekteja teemme mielellään myös asiakkaille. Rakkaudesta ruokaan ja maukkaamman maailman puolesta, siitähän Helsinki Food Company on tehty.

Nyt sitten vaan App Storesta iPadille latailemaan, julkaisu löytyy nimellä Helsinki Food Magazine ja kustantaa muutaman euron. Toivottavasti tykkäätte! Ja laittakaa ihmeessä palautetta tulemaan. Tällä hetkellä App Storessa on ladattavissa kesänumeromme, mutta uusi numero on viittä vaille valmis ja ilmestyy pian! Ilmoittelemme siitä sitten täällä blogissa ja Helsinki Food Companyn Facebook-sivulla, Pinterestissä ja Instagramissa #helsinkifoodmagazine, #helsinkifoodcompany.

Intoa ja iloa täynnä-! terkuin,

Teresa ja Johanna
Helsinki Food Company

IMG_1814

Tässä tunnelmia eiliseltä, tehdään seuraavaa numeroa!

1 kommentti

  1. Pingback: RUOKA&MATKAILU-päivä: Helsingissä tapahtuu ruokamatkailun saralla | ruoka ja matkailu

Vastaa