Helsinki Food Magazine 3-4/2013

Heippa!

Joulupiparin ja glögin tuoksuisia uutisia! Helsinki Food Magazinen joulun tuplanumero on julkaistu ja se on ladattavissa App Storen lehtikioskista. Muistathan, että lataamista ja lukemista varten tarvitset iPadin.

Tarjolla ei ole tällä kertaa perinteistä joulukinkkua, mutta kaikkea muuta ihanaa, josta voi tulla tulevaisuuden jouluperinteitä! Perunablinejä, ankan rintaa, joulunäkkäriä, leivontaa, jälkiruokia jne…Ja meidän tyyliin, reseptit ovat helppoja. Jouluna(kaan) ei kannata stressata, vaan NAUTTIA! Vähän kun vielä lunta saisimme, niin joulu olisi täydellinen.

Helsinki Food Magazine

 

2 kommenttia

  1. Elina

    Koska tämän voi ladata muillekin tableteille kuin iPadille? Heti ostaisin jos saisi Surfacelle.

    • Johanna Lindholm

      Moikka! Lähiaikoina ei ole suunnitelmissa julkaista muille tableteille, mutta ehkä jossain kohtaa tulevaisuudessa se voi olla mahdollista!

Vastaa