Apua pimeyteen, ahdistukseen ja kahvinhimoon

minime

Olen vannonut ja luvannut itselleni, ettei keittiööni tule eikä pääse mitään uutta konetta tai laitetta. Tavoite on ollut saada esiin niin paljon työpöydän pinta-alaa ja laskutilaa kuin mahdollista.

No, nyt siellä tasolla on vuokralainen. Yksinkertaisesta syystä, tämä MiniMe kahvikone tuli apuun silloin kuin oli kaikkein raskainta. Pimeys aamulla teki ylösnousemuksesta tuskaista. Kiire aamutohinan keskellä aiheutti sen, että luovuin omastani eli ajasta keittää kahvia ja syödä itse aamiasta. Ja kolmantena, kulunut syksy on ollut monella tapaa raskain ikinä. Kodista poistuminen ja sinne tuleminen on vaatinut ponniteluita, kyllä molempiin suuntiin.

MiniMe teki aamuisista poistumisista mahdollisia. Nappia painamalla sain sen mitä tarvitsin eniten. Amukahvin. Kiitos, joku siellä ylhäällä, että on olemassa kahvia. Kiitos, että on laitteita, jotka tekevät kahvin valmistamisesta niin helppoa, että sen saa pahimmassakin aallonpohjassa valmistettua. Olen nousemassa pohjalta ylös ja katsotaan, saako kahvikone jäädä…poikani saattaa pitää kaakaokoneestaan kiinni kynsin hampain.

p.s. Toinen pelastus on ollut tämä alla oleva pikakahvi. Kannan sitä mukana työpaikoilleni (juu, niitä on useampia), joissa ei ole muuta kuin mahdollisuus keittää vettä, jotta saa kahvia. Kiitos jolle kulle sinne ylös tästäkin kahvituotteesta. Moni päivä on saanut siitä uutta puhtia.

hasselikahvi

Vastaa