Ruokamatkan arvoinen Tallinna

Kesäloman viimeiset päivät suuntautuivat tänä vuonna Tallinnaan. Tallinnan ravintolasektorilla tuntuu tapahtuvan koko ajan kaikenlaista, joten pitihän sitä itsekin lähteä katsomaan! Meidän reissu kesti vain 1,5 päivää ja siinä ajassa Tallinna ehti tarjota meille monta ihanaa ravintolakokemusta.

Ensimmäisen päivän lounaan nautimme Kalamajan alueella F-Hoonessa. Rosoista, hyvää, yksinkertaista ja edullista. Tehdasmainen ympäristö (kuvassa alla) ja erittäin hyvä palvelu. Jälkkäriksi siirryimme Kohvik Sesooniin, joka sekin sijaitsee Kalamajan alueella. Saimme eteemme aivan huippuhyvät jälkiruoat 3 euron hintaan! Ensi kerralla täytyy ehdottomasti testata myös Kohvik Sesoonin muu ruokatarjonta.

Fhoone

Illaksi olimme varanneet pöydän Ravintola Noasta. Ihana lämmin kesäilta oli upea ajankohta vierailla Noassa, joka sijaisee n. 10 km Tallinnan keskustasta meren rannalla. Noassa oli sinä iltana kaikki kohdallaan: palvelu, ruoka, viinisuositukset ja tunnelma. Huomion arvoista oli sekin, että lähes kaikki muut asiakkaat olivat paikallisia. Kesäinen lounas Noan ihanalla merenrantaterassilla (kuvassa) on varmasti myös kokemisen arvoinen.

Noa tallinna

Reissun viimeisen lounaan söimme Pegasuksessa, joka olikin ainut pysähdyksemme Tallinnan vanhassa kaupungissa. Sinnekin pitää päästä uudelleen :). Ravintolan retro-henkinen sisustus suorastaan huutaa syysiltoja ja punaviiniä, tällä kertaa helle piti meidät kuitenkin terassilla. Jälleen kerran hyvä ruoka ja palvelu.

Pegasus tallinna

Edellisestä Tallinnan reissusta on kohdallani kulunut useampi vuosi ja täytyy kyllä todeta, että Tallinna oli todella positiivinen yllätys. Palvelu oli joka paikassa rentoa ja ensiluokkaista, ruoka huolellisesti valmistettua ja loppulasku yllätti joka kerta pienuudellaan. Täyden kympin ruokamatka!

Vastaa