Joulukirjan elämää!

Kuukausi, viikko ja päivä kerrallaan on Hyvää joulua -kirjamme elämä edennyt siihen pisteeseen, että kauppoihin saapumispäivä on selvinnyt. Painokoneiden pauhatessa merkkaamme kalentereihin tähden 22.9 kohdalle ja odotamme.

Tässä yksi resepti odotusta helpottamaan. Hyvää joulua! Eikun viikonloppua!

p.s. Kuva: Ihana Laura Riihelä.

Kirja_paistettua_ruusu_ja_lehtikaalia

Paistettua ruusu- ja lehtikaalia

4 annosta

200 g ruusukaalia

150 g lehtikaalia

1 valkosipulinkynsi

2 rkl voita

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl sitruunamehua

ripaus suolaa ja mustapippuria

ripaus sokeria

½ granaattiomenan siemenet

Poista ruusukaaleista uloimmat lehdet. Huuhtele ruusukaalit sekä lehtikaali lävikössä. Puolita ruusukaalit ja suikaloi lehtikaalit. Kuumenna voi ja öljy paistinpannulla. Lisää kaalit ja paista niitä käännellen muutama minuutti, niin että ne saavat hieman väriä. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla sekä ripauksella sokeria. Lisää lopuksi joukkoon granaattiomenan siemenet. Syö sellaisenaan tai lisää annokseen fetajuustoa tai paistettua kalaa tai lihaa.

2 kommenttia

  1. WOW just what I was searching for. Came here by searching for no pain dentist

  2. Molly Singleton

    Why isn’t there any vision, creativity or even ingenuity when it comse to the water situation in California?

Vastaa