Ilon Barrikadeille!

ilon barrikadeille!

Iloa ja valoa pimeään, kevään odotusta ja lujaa uskoa Suomen taloudelliseen nousuun. Näitä asioita täynnänsä oli Vallila Interiorin aamu ’Ilon Barrikadeille!’- teemalla. Iloa ei ikinä liikaa olekaan. Aamua virkistivät myös aivan ihanat Wannabe Ballerinas, jotka ovat olleet mukana Vallilan kevään uutuuksien kuvaussessioissa. Ihania naisia tylleissä (olisinpa minäkin mukana)!

Ruoka-asioihin tämän linkittääkseni, Vallila lanseerasi yhteistyössä Fazerin kanssa kangaskuosin Cacao Factory, joka on täynnä nostalgiaa ja muistoja…Kiss Kiss -karkki vie allekirjoittaneenkin muistot kauas lapsuuteen…miten kauan siitä onkaan!! Outoa, sillä omien teini-ikäisten lasteni kanssa tunnen päivittäin olevani tasan tarkkaan samalla tasolla…ehkä nippanappa 15v…ainakin mitä räjähdysnopeuteen tulee. Ah, muistoja muistoja! Niitä syntyy myös kankaiden, värien, tanssin ja tällaisten mukavien aamujen ja brunssien siivittäminä.

Vielä loppuun lisään, että kylläpä on Anne Berner viisas nainen. Jos hänenlaisiaan olisi tässä maassa enemmän, Suomi olisi paremmalla tiellä jo nyt. Kiitos Anne uskosta, jota valoit ainakin minuun. Työtä, työtä ja työtä + epämukavuusalueelle poikkeamista ja eiköhän nämä asiat lähden taas rullaamaan.

Kohti valoa, monessa mielessä!

p.s. Kevään kuosit ja uudet sisustustuotteet myynnissä helmikuussa 2015!

Vallila_SS15_photographerVernaKovanen

Vallila_SS15_coverphoto_photographerVernaKovanen

Vallila_SS15_Cacao_Fabrik_curtain_photographerVernaKovanen_web_srgb Vallila_SS15_Cacao_Fabrik_detail_interior_photographerVernaKovanen_web_srgb

Vastaa