Helsinki Food Magazine tarjoilee naposteltavaa vuodenvaihteeseen!

HFM_naposteltavat

Helsinki Food Magazinen talvinen kaksoisnumero on tilattavissa AppStoresta! Käy tilaamassa, se on pullollaan kaikkea ihanaa pikkusyötävää välipäiviin ja uuden vuoden vastaanottajaisiin. Juhlan kunniaksi tarjoan tässä hetimiten Sharonhedelmäcarpaccion reseptin. Helppoa, hyvää ja ihanaa! Ja jotain ihan muuta kuin jouluruokaa;).

Maistuvia pyhiä!

Teresa

Sharonhedelmäcarpaccio, rosmariinihunajaa ja paahdettuja pinjansiemeniä

4-6 annosta

 

4 kypsää sharonhedelmää

3 rkl hunajaa

1 rkl kuumaa vettä

2 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna

3 rkl paahdettuja pinjansiemeniä

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

Viipaloi sharonhedelmät ja asettele viipaleet kauniisti laakealle vadille tai lautaselle. Sekoita hunaja, kuuma vesi ja rosmariini. Valuta seos hedelmäviipaleiden päälle. Ripottele pinnalle paahdetut pinjansiemenet, suola ja mustapippuri. Tarjoile!

Vastaa