Kirjavierailu Mekkotehtaassa

Mekkotehdas_julkkarit

No, nyt ekaa kertaa aikuisiällä tuntuu siltä, että voisin ommella itselleni mekon!

Minulla oli ilo ja kunnia olla mukana ihanien naisten Kirsin, Sunnan ja Kristan Mekkotehdas -kirjaprojektissa. Pääosassa ovat mekot ja se kuinka ne tehdään eli hyvä ohjeistus (minäkin ymmärsin mitä luin) ja kaavat. Nyt on vain vaikeus valita että mikä niistä…ehkä aloitan helpoimmasta! Krista vakuutteli, että ompeleminen on tosi hellpoa, näinköhän!?=)

Kirjassa on muutama kesäinen reseptikin, ne ovat allekirjoittaneen käsialaa. Onneksi on osaamista tuolla saralla, siksi kirjaan mukaan pääsinkin. Ehkä vähän myös siksi, että ollaan Kristan kanssa ystävystytty (aivan ihana asia!), minkäs muun kuin joukkuevoimistelun kautta, mistä suurinosa aikuisiällä mukaan tarttuneista ystävistä on muutenkin.

Mukana pari tunnelmallista kuvaa kirjasta, kuvat tietenkin ihanaisen Krista Keltasen. Pääsette vähän kesäfiilikseen ja ehkäpä suunnittelemaan oman mekon ompelemista, koneet laulamaan vaan!

Lisää itsetekemisen fiiliksiä löytyy täältä: http://mekkotehdas.blogspot.fi/

Ja Kristan ihanaakin ihanampia kuvia: http://kristakeltanenblog.com/

mekkotehdas-aikuisille-kirja-03 mekkotehdas-aikuisille-kirja-05 mekkotehdas-aikuisille-kirja-06

1 kommentti

  1. Voi Teresa, kiitos ihanista sanoista! Olet aarre meidän kirjssa <3 Kiitos kun lähdit mukaan!

Vastaa