Taste Of Helsinki!

teresajajohanna_tof

Saammeko esittää kutsun hyvät ystävämme!

Tulkaa maistamaan pala parasta Helsinkiä Taste Of Helsinki -tapahtumaan 11.-14.6.2015 Musiikkitalon taakse Kansalaistorille. Me olemme siellä ja niin on moni muukin. Tarjolla uskomattoman hyvää ruokaa, älyttömän hyviä viinejä ja samppanjaa sekä tietenkin aivan tajuttoman hauskaa jengiä!

Kuten kuvasta näkyy, meillä on kokemusta, eli tiedämme mistä puhumme. Kuva vuoden parin takaisesta samaisesta tapahtumasta. Viiniä lasissä, ruokaa mahassa ja hymy huulilla.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät täältä.

Nähdään, viikonlopulle on luvattu aurinkoa!

T&J

P.S. Lauantaina 13.6 vierainamme Taste Theatressa on klo 12 Kira Åkerström-Kekkonen (Truly Kira), klo 13 Eleanoora Von Smöör (Baking Instinct), klo 18 Aniko Lehtinen (Punavuori Gourmet) ja klo 19 Meri-Tuuli Lindström. Paikalta voi ostaa myös uutta kirjaamme Lomaruokaa. Voiko paljon parempaa naisryhmää ja meininkiä olla koossa!?

Vastaa