Hillojamit 3.9. klo 16

On Hillojamien aika! Tule hilloamaan kanssamme ja inspiroidu syksyn parhaista antimista.
Ovet ovat avoinna ja omppuhillokattilat kuumina 3.9. torstaina klo 16-19 Helsinki Food Companyn tiloissa, Teurastamon naapurissa. (Työpajankatu 2, Rakennus 8 sisäpiha)
Voit piipahtaa vieraanamme sinulle sopivana hetkenä.

Ota mukaasi puhdas pieni purkki, niin saat sen täynnä omenahilloa mukaasi. Ja jos olet niin onnekas, että sinulla on ylimääräisiä omenoita pihapuissa, niin ota toki mukaan.

Terkuin,
Johanna ja Teresa

Ps. samanaikaisesti Teurastamon alueella on Street Food Thursday -tapahtuma eli voit kätevästi yhdistää molemmat tapahtumat!

Hillokkeita

IMG_0680

2 kommenttia

 1. Raija

  voi hitsi, että Hesarin mainoksessa ei ollut mainittuna, että olette rakennuksessa 8. Etsi ja etsin, enkä löytänyt osoitetta 2 Eb. Palasin kotiin ja etsin osoitteen netistä, mutta kello oli jo puoli seitsemän, joten en olisi enää ehtinyt paikalle.
  Please laittakaa seuraavalla kerralla kartta.
  Laitatteko niitä omenahillo reseptejä nettiin?

  • Johanna Lindholm

   No voi harmi, että et löytänyt paikalle! Meille oli kyllä kyltitys paristakin suunnasta, todella harmi että et löytänyt meille. Hesarin Minne mennä-palstan nostoon emme valitettavasti pystyneet vaikuttamaan. Olimme kyllä ilmoittaneet sinne myös tiedon, että olemme Rakennuksessa 8, mutta ilmeisesti se ei ollut mahtunut lehden tietoihin mukaan… Mutta laitamme toki pari hilloreseptiä blogiin parin päivän sisällä! Toivottavasti niistä on iloa.

Vastaa