JOULUKALENTERIN LUUKKU 3.

Aloitamme joulukalenterin. Hieman myöhässä, mutta mitä sitten, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja niin edelleen.

Idea lyhykäisyydessään. Joka päivä julkaisemme yhden reseptin Hyvää Joulua -kirjastamme, joka on pullollaan joulun tuoksua ja tunnelmaa, pienellä twistillä, jazzilla ja rock’n rollilla.

Pelin avaa Joulukaakao, jonka salaisuus piilee kunnon lusikallisessa Nutellaa. Joulu alkaa heti aamusta!

JOULUKAAKAO

JOULUKAAKAO

Joulukaakao

2 annosta

 

0,5 litraa maitoa

3 rkl tummaa kaakaojauhetta

2 rkl sokeria

2 rkl hasselpähkinä-suklaalevitettä (Nutellaa)

1 dl kuohukermaa

kanelisokeria

piparkakkumuruja

 

Kuumenna maito ja vispilöi joukkoon kaakaojauhe, sokeri ja suklaalevite niin, että ainekset liukenevat. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se kanelisokerilla. Kaada kuuma kaakao mukeihin, lusikoi päälle kermavaahtoa ja viimeistele pinta piparimuruilla sekä kanelisokerilla.

2 kommenttia

  1. Nam, kuulostaa superherkulliselta! Nutella on vaan niin hyvää.

  2. Teresa

    Niinpä, ihan sellaisenaankin suoraan purkista, mutta kaakaossakin i h a n a a ! =D

Vastaa