JOULUKALENTERIN LUUKKU 6.

Ensinnäkin, upeaa Itsenäisyyspäivää ihan jokaiselle! Joulukalenterin luukusta löytyykin tänään mahtava resepti talven juhliin ja se on Glögisiirappi. Lämpimän glögijuoman saat, kun lämmität omenamehua tai valkoviiniä ja maustat kuuman juoman glögisiirapilla. Tai näin juhlapäivänä suosittelemme maustamaan kuohuviinilasillisen lusikallisella (tai parilla) glögisiirappia! Mikä maku!

Processed with VSCOcam with f1 preset

Glögisiirappi
noin 3 dl

2,5 dl vettä
2 dl sokeria
1 vaniljatanko halkaistuna
1 tähtianis
1 kanelitanko
5 kokonaista neilikkaa

Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin 15 minuuttia. Siivilöi kuuma siirappi puhtaaseen pulloon. Jäähdytä, sulje pullo ja säilytä jääkaapissa.

Resepti: Hyvää Joulua -kirja

Vastaa